Toverspreuken vol magie

De meeste mensen hebben wel eens toverspreuken gehoord, zoals abracadabra en simsalabim. Misschien hebt u ze ook wel eens in de mond genomen, toen u een goeie truc uithaalde bij iemand anders. Maar weet u eigenlijk wel wat een dergelijke spreuk betekent? Zo nee, dan is het heel goed dat u nu even op deze pagina bent beland. Wij informeren u namelijk graag over alles wat met toveren en goochelen te maken heeft. Als professioneel goochelbedrijf weten wij er namelijk alles van! Dit geldt trouwens niet alleen voor de acts, maar ook voor de geschiedenis achter diverse toverspreuken. Zo weten wij u bijvoorbeeld te vertellen dat Hokus Pokus al sinds 1634 in ons land te vinden is. Deze uitspraak lijkt gebaseerd te zijn op diverse Latijnse woorden, maar heeft op zichzelf geen betekenis. Hij is alleen bedoeld om een tovertruc aan te kondigen voor het publiek. En zo zijn er natuurlijk nog wel meer toverspreuken, zoals simsalabim. Deze spreuk heeft een religieuze betekenis, zo lijkt het althans. De christenen hebben iets wat de moslims zeiden verkeerd verstaan en hebben er toen simsalabim van gemaakt. Het moet waarschijnlijk over wetenschap zijn gegaan. Daarnaast vertellen wij u op goochelaarjordi.nl nog veel meer achtergrondinformatie over toverspreuken zoals abracadabra. Maar dat moet u zelf maar even gaan lezen! Haast u dus snel naar onze verrassend leuke website en kom van alles te weten over de geschiedenis achter elke toverspreuk. En ondanks dat dit oude spreuken zijn, worden ze vandaag de dag nog steeds veel gebruikt bij optredens van goochelaars. Ze versterken de magische sfeer tijdens een show voor veel mensen.

Laat u verrassen door onze toverspreuken

Als u een van onze goochelaars gaat boeken, dan komt u zeker aan uw trekken. Wij zijn namelijk als geen ander thuis in de wereld van de toverspreuken en weten elke act met een mooie spreuk in te leiden. Op het moment suprême mag een magische toverspreuk natuurlijk ook niet ontbreken! Dat onze shows goed in elkaar zitten, is trouwens volstrekt niet alleen afhankelijk van de toverspreuken. Wij hebben zeer ruime ervaring met het geven van voorstellingen. Zowel voor besloten feesten als voor het grote publiek. Als u dus voor ons kiest, dan weet u zeker dat u een top avond zult beleven! Dus geeft u binnenkort aan groot feest, omdat u bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd bent? Dan is het een heel goed idee om voor Goochelaar Jordi te kiezen. Met de leukste acts, de meest verrassende toverspreuken en een hoge representativiteit komen wij uw gasten verrassen. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen? U wilt toch ook  niet zelf op uw tenen hoeven te lopen om alle bezoekers te vermaken? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog een boeking op goochelaarjordi.nl en zorg voor een spetterend feest!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Het is een feit dat er ontzettend veel mensen zijn die het inhuren van een illusionist of goochelaar maar aan hun neus voorbij laten gaan, omdat ze bang zijn voor hoge kosten. Ze zouden het liefst een paar toverspreuken uitspreken, die ervoor zouden zorgen dat de prijs voor een goochelaarsshow omlaag zouden gaan. Gelukkig is dit bij Goochelaar Jordi helemaal niet nodig, omat wij sowieso al lage tarieven hebben. Meer informatie daarover krijgt u:

  • Op goochelaarjordi.nl
  • Door contact met ons op te nemen via de website, de mail of de telefonische klantenservice
  • Uit de reacties van onze andere klanten.

Dus bent u wel in voor toverspreuken en wilt u het betaalbaar houden? Dan kunt u niet meer om ons heen!